Termeni de plată 

Website-ul și Serviciile îți sunt oferite de către Super Achievers SRL (denumit în cele ce urmează “Super Achievers”, “noi”, “noastră”, “Prestator”). Prezenții termeni de plată (“Termenii de Plată”) stabilesc un acord între dvs. și Super Achievers în ceea ce privește serviciile cu plată, inclusiv cele de abonament (membership) puse la dispoziție online (servicii la distanță) de către Super Achievers.

Acești Termeni de Plată completează Termenii și Condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. și a Serviciilor Super Achievers (“Termeni și Condiții”), care sunt încorporate aici pentru referință.

Super Achievers oferă accesul la platforma de plăți Online cu card bancar (Visa/Visa Electron, Maestro/Mastercard),  doar sub rezerva acceptării de către Client a prezenților Termeni de Plată și a Termenilor şi Condiţiilor. Prin accesarea, utilizarea, crearea unui cont de utilizator sau obţinerea oricărui conţinut, informaţii, produse sau servicii, sunteți de acord să respectați aceşti Termeni de Plată.

 Super Achievers îşi rezervă dreptul de a schimba, de a modifica, de a adăuga şi de a retrage în parte sau în întregime Termeni şi Condiţii, precum și Termenii de Plată, ori de câte ori consideră necesar, la propria sa discreție și fără notificare. Dacă vom face modificări semnificative ale acestor Condiții de Plată, vă vom informa printr-un mijloc adecvat de comunicare electronică. Veți fi considerat că ați acceptat acești Termeni de Plată, astfel cum au fost modificați, în cazul în care continuați să utilizați Serviciile după ce vă informam.

Utilizarea serviciului nostru implică acceptarea în întregime a acestor Termeni de Plată, precum și a Termenilor și Condițiilor. Prin folosirea oricărei părți a Serviciilor sau prin crearea unui cont vă exprimați acceptarea acestor Termeni de Plată și a Termenilor și Condițiilor.

Cont -înseamnă în continuare secțiunea din Website formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului/Clientului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Utilizator/Client/Abonat precum și istoricul acestuia în Website (Comenzi, facturi fiscale, acces în zonele restricționate și link-urile de acces la serviciile achiziționate, etc.)

Client – înseamnă în continuare persoana fizică/persoana juridică care efectuează o Comandă pentru achiziționarea unuia dintre Serviciile noastre contra plății unei sume de bani.

Comandă – înseamnă în continuare un document electronic care intervine ca formă de comunicare între Prestator și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa Serviciile noastre și să efectueze plata acestora.

Abonament – Convenție prin care, în schimbul unei sume de bani (taxă de abonament), o persoană obține, pe perioada de valabilitate a acestuia, dreptul de a accesa anumite zone restricționate ale Website-ului.

Abonat – persoana fizică / persoană juridică care a achiziționat un abonament.

Serviciu – înseamnă orice program on-line oferit pe Website și/sau orice modul sau componentă a acestuia și care necesită plata unei sume de bani. Anumite Servicii pot fi supuse unor termeni și condiții speciale, așa cum vor fi acestea prezentate în descrierea acestuia. Pentru Servicii sunt aplicabile Termeni și Condiții

Termenii cu majusculă utilizați în prezentul document și care nu sunt definiți aici vor avea semnificațiile stabilite în Termeni și Condiții.

Deschiderea de cont – limitări

Puteți deschide doar  un singur cont pe Website. După cum este menționat în Termeni și Condiții, este obligatoriu să aveți vârsta de cel puțin 18 ani sau mai mult, în scopul de a avea dreptul să utilizați Serviciile. Dacă aveți sub vârsta de 18 ani, nu puteți utiliza Serviciile în nici un caz sau din niciun motiv. Prin crearea unui cont și/sau prin folosirea Serviciilor, declarați că sunteți în vârstă de cel puțin 18 ani.

Dacă nu sunteți de acord cu Termeni și Condiții și cu acești Termeni de Plată, nu vă puteți abona sau achiziționa Servicii puse la dispoziție de către Super Achievers. Este obligatoriu să citiți acești Termeni de Plată de fiecare dată când vă abonați, comandați și/sau cumpărați orice Abonament sau oricare Serviciu oferit de Super Achievers.

Vă rugăm să rețineți că orice condiții de plată prezentate de către noi în procesul de utilizare sau de înregistrare pentru Servicii sunt considerate parte a acestor Termeni de Plată.

Toate plățile, incluzând prin aceasta prețul și/sau comisioanele aplicabile acestor plăți, trebuie realizate în avans, în moneda națională, Lei și sunt in sarcina Clientului/Abonatului.

Accesul la Servicii va fi permis doar după momentul la care procesatorul de plăți confirmă efectuarea plății, în cazul plăților online sau după ce se confirmă transferul de bani în contul Super Achievers în cazul plăților efectuate prin transfer bancar.

În cazul plăților online cu cardul bancar, Clientul/Abonatul are acces instant la Serviciul/Abonamentul achiziționat,  de îndată ce plata este confirmată de către procesatorul de plăți. După ce plata este aprobată, utilizatorul va fi direcționat automat în contul său, în secțiunea My Courses/Cursurile Mele unde va fi disponibil Cursul/Modulul. Pentru că majoritatea cursurilor Super Achievers sunt progresive și accesul se va face progresiv pe Module/Sesiuni Săptămânale, în funcție de condițiile care se specifică în descrierea cursuluispecificate la fiecare curs achiziționat.

În cazul Serviciilor/Abonamentelor achiziționate cu plata prin transfer bancar, accesul va fi acordat în maximum 24 de ore de la încasarea contravalorii Serviciului/Abonamentului în conturile Super Achievers (în cazul zilelor lucrătoare). Disponibilitatea diverselor Module?sesiuni realizându-se progresiv sau așa cum se specifică în descrierea fiecărui curs achiziționat.

Prin urmare, Super Achievers nu va solicita niciodată Clienților și Abonaților săi plata unor Servicii deja prestate. Nu poate să existe nicio situație în care dvs. să folosiți întâi un Serviciu/Abonament al Super Achievers și abia apoi să fiți obligați la plata unor sume de bani.

Pentru ca noi ne respectăm Clienții și Abonații, în situația în care accesul dvs. la Conținutul Website-ului este întrerupt din cauza acțiunilor Super Achievers, veți primi înapoi suma de bani reprezentând partea din Abonament rămasă neutilizată din durata perioadei pentru care s-a realizat abonarea sau pentru partea nefurnizată din Serviciu. În nicio situație, Super Achievers nu poate fi obligată la plata unor sume de bani care să depaseasca în cuantum valoarea Abonamentului/Serviciului.

Contul – înregistrare, parole și responsabilități

Pentru a utiliza  Serviciile/Abonamentele Super Achievers este necesar să creați un cont și să furnizați anumite informații pentru înregistrare (un nume și o adresă validă de email).

Conform Termenilor și Condițiilor, sunteți de acord că sunteți responsabil pentru păstrarea Contului și a parolei securizate, cu acces restricționat. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (utilizator/username și parolă/password) în Contul creat pe Website, indiferent dacă accesul se realizează de către un Client, Utilizator sau un Abonat Super Achievers. Super Achievers nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei rețele la Conținutul său. În situația în care se descoperă vreun acces de acest gen, Super Achievers își rezervă dreptul de a anula sau de a suspenda accesul dvs. la Conținutul său, fără posibilitatea returnării sumelor de bani care au rămas nefolosite din abonamentul plătit sau serviciul achiziționat de dvs. Este interzisă împrumutarea Contului și a parolei altor persoane sau trimiterea prin link sau copiere (copy/paste, printscreen) a informațiilor aflate în zonele de acces privat protejat.

Super Achivers are dreptul să monitorizeze prin procedee IT general acceptate istoricul conectărilor efectuate de pe un cont de Client, Utilizator și /sau Abonat.

Sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate achizițiile și orice alte activități care se petrec prin intermediul contului dvs.  Super Achievers își rezervă dreptul de a refuza sau de a anula comenzi și Super Achievers poate, la propria sa discreție, să anuleze sau să suspende un cont. În cazul în care  Super Achievers anulează contul dvs. din cauza unei încălcări reale sau suspecte în legătură cu Termenii și Condițiile sau cu Termenii de Plată, Serviciile achiziționate în conformitate cu acești Termeni de Plată și cu Termenii și Condițiile nu vor mai putea fi accesate, fără nici o restituire.

Metode de plată

Super Achievers acceptă ca forme de plată plățile Online cu card bancar prin Mobilpay (Visa/Maestro/Mastercard) sau prin transfer bancar (cu ordin de plată). Nu operăm cu plăți în numerar sau ramburs.[spacer height=”20px”]

Super Achievers oferă accesul la platforma de plăți Online cu card bancar prin Mobilpay (Visa/Maestro/Mastercard),  doar sub rezerva acceptării de către client a acestor Termeni de Plată.[

Cum Plătesc?

Online cu card bancar prin (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Termenii de Plată se bazează pe metoda de plată aleasă de Client/Abonat la solicitarea respectivului Serviciu/Abonament și poate fi determinată prin acorduri între dvs. și instituția financiară, emitentul cardului de debit/credit sau un alt furnizor pentru metoda de plată aleasă.

Prin abonarea sau prin prin achiziționarea de servicii cu plată oferite prin intermediul Serviciilor Super Achievers, autorizați Super Achievers, sau procesatorul său de plată desemnat, pentru a debita contul specificat pentru respectiva achiziție. Dacă noi, prin intermediul procesatorului de plată, nu primim plata de la dvs, sunteți de acord să plătiți toate sumele datorate în contul dvs. de facturare la cerere. Sunteți singurul responsabil pentru oricare și toate taxele și comisioanele percepute pentru metoda de plată aleasă de dvs. de către emitent, banca sau instituția financiară, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, descoperit de cont, fonduri insuficiente.

Facturarea

Noi folosim un procesator de plată terță parte (“procesator de plată”) și vă vom emite factura fiscală printr-o aplicație  conectată la aplicația de plăți și la Contul de Client/Abonat pentru utilizarea Serviciilor/Abonamentelor. Procesarea plăților va fi supusă termenilor, condițiilor și politicilor de confidențialitate ale procesatorului de plată, în plus față de prezentul acord. Noi nu suntem responsabili pentru nici o eroare pe care procesatorul de plată o poate face. Prin alegerea de a utiliza Serviciile, sunteți de acord să plătiți, prin intermediul procesatorului de plată, toate taxele la prețurile care sunt în vigoare pentru orice utilizare a unor astfel de Servicii/Abonamente, în conformitate cu prezenții Termeni de Plată și ne autorizați, prin intermediul procesatorului de plată, pentru a încasa contravaloarea Serviciilor/Abonamentelor prin metoda de plată aleasă de dvs.

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori sau greșeli pe care le face operatorul de plăți, chiar dacă a solicitat sau a primit plata deja.

Prestatorul va emite către Client/Abonat o factură pentru Serviciile /Abonamentele achiziționate, obligația Clientului/Abonatului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii corecte, complete și reale, conform cu legislația în vigoare la completarea câmpurilor obligatorii pentru achziția unui Serviciu/Abonament.

Plata abonamentelor

Prin achiziția unui Abonament, autorizați  Super Achievers sau procesatorul său de plată pentru a percepe taxele de abonament recurente aplicabile metodei de plată desemnate. Când achiziționați Abonamentul veți fi taxat imediat pentru perioada inițială a acestuia la valoarea valabilă la acel moment. Unele Abonamente pot consta dintr-o perioadă inițială, pentru care există un tarif unic, urmată de plăți recurente pentru restul perioadei prevăzută în cadrul acestora. Prin alegerea unui plan de plată recurent, recunoașteți că astfel de Abonamente au o caracteristică de plată inițială și recurentă și acceptați responsabilitatea pentru toate taxele de abonament recurente datorate anterior anularării. Toate comisioanele plătite și taxele de abonament percepute înainte de anularea Abonamentului sunt nerambursabile, inclusiv taxa de abonament în avans sau de plată pentru un termen de Abonament în timpul căruia anulați Abonamentul. Anularea Abonamentului nu vă scutește de nicio obligație de a plăti sumele acumulate restante.

Super Achievers poate solicita debitarea cardului dvs. pentru taxa lunară de abonament în cazul în care ai ales metoda de plată recurentă fără a obține o autorizație suplimentară de la dvs., până la momentul la care furnizați o notificare prealabilă pentru terminarea autorizării sau pentru schimbarea metodei de plată.

Cerința de informații curente

Este obligatoriu să furnizați informații actuale, complete și exacte pentru contul dvs., informații care sunt necesare pentru facturare și plăți. În cazul în care intervine o modificare vă obligați să aduceți aceste informații la zi.

Auto-reînnoire pentru Abonamente

Abonamentele pentru care v-ați înscris vor fi prelungite automat pentru perioade de reînnoire succesive de aceeași durată ca și termenul de subscriere selectat inițial, începând de la data aniversară corespunzătoare primei zile după sfârșitul perioadei de abonare, la tariful valabil atunci.

De exemplu, în cazul în care Abonamentul începe la 18 iunie următoarea plată va fi percepută la data de 18 iulie, pentru următoarea perioadă lunară, cu excepția cazului în care anulați înainte de data aniversară.

Puteți modifica Abonamentul în orice moment, prin trimiterea unei notificări scrise la contact@superachievers.ro

Rezilierea Abonamentului

Puteți rezilia Abonamentul în orice moment prin transmiterea unei notificări la  contact@superachievers.ro. Notificarea se va transmite cu minim 5 (cinci) zile lucrătoare înainte de data aniversară a Abonamentului.

Abonamentul va înceta începând cu luna următoare celei în care ați transmis notificarea. Dacă ați ales să încetați un Abonament, îl puteți utiliza până la sfârșitul lunii în care trimiteți notificarea. Cu toate acestea, nu veți fi eligibil pentru o restituire proporțională a oricărei părți a taxei de abonament plătite aferente perioadei de abonament curente.

La momentul anulării Abonamentului, Super Achievers va  interzice/înceta accesul la zona restricționată a Website-ului.

Prestarea Serviciilor/Abonare

Serviciile Super Achievers sunt servicii la distanță și prin urmare prestarea se consideră încheiată în momentul în care Clientul a primit în contul său de client acces la toate componentele serviciului așa cum au fost ele prezentate în materialul /materialele de vânzare ale serviciului respectiv.

Pentru Abonamente, obligația Prestatorului este de a asigura accesul la zona restricționată a Websit-ului pe durata și în conformitate cu tipul de abonament incheiat.

Dreptul de retragere si excepțiile de la acest drept

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care întra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Exceptii

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect furnizarea următoarelor categorii de produse (extras):

– Software, licențe desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garanție desigilate;

– Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului